تغییر در حقوق بازنشستگان جدی شد/ حقوق دوره بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ هشدار مهم صندوق بازنشستگی کشوری به بازنشستگان: این پیامک‌ها را جدی نگیرید افزایش قیمت طلا، سکه و ارز‌های شاخص در بازار‌های داخلی / طلا باز هم صعودی شد پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ / ریزش قیمت طلا در راه است؟ دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵

پیشنهاد وزیر اقتصاد برای تشکیل کارگروه مشترک تامین مالی بین بورس و بانک مرکزی

پیشنهاد وزیر اقتصاد برای تشکیل کارگروه مشترک تامین مالی بین بورس و بانک مرکزی وزیر اقتصاد گفت: پیشنهاد مشخص من این است که کارگروه مشترک بین بورس و بانک مرکزی و سایر اضلاع که در تامین مالی حضور دارند ایجاد کنیم و سیاست‌گذاری ها مبتنی بر پیشنهادات ارایه شده در این کارگروه باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 04
کد خبر: ۲۳۱۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به اینکه در آستانه اجرای برنامه هفتم هستیم، گفت: با توجه به اینکه اجرای هفتمین برنامه توسعه کشور از یک ماه دیگر آغاز می‌شود گفت: هر چقدر که در بخش‌های مختلف برنامه ششم از جمله موضوع بهره‌وری، شمول مالی و عدالت اقتصادی کوتاهی کردیم، واجب است در برنامه هفتم این عقب افتادگی‌ها را جبران کنیم.

 

وی در نهمین همایش مالی اسلامی تاکید کرد: در ابتدای دهه ٩� عقب ماندگی‌های کمی با کشورهای اسلامی در مباحث صنعت مالی داشتیم اما در سال ٢� ٢٣ در شاخص‌های تامین مالی اسلامی رتبه سوم را داشتیم و با وجود چند سال رکود در تحولات، ابزارها و نهادها در حوزه صنعت ملی، جلسات و همایش‌های انجمن مالی اسلامی می‌تواند گره گشا باشد.

 

وزیر اقتصاد با بیان اینکه به پیشنهادهای کاربردی انجمن مالی اسلامی نیاز داریم، گفت: پیشنهاد مشخص من این است که کارگروه مشترک بین بورس و بانک مرکزی و سایر اضلاع که در تامین مالی حضور دارند را ایجاد کنیم که سیاست‌گذاری مبتنی بر پیشنهادات ارایه شده در این کارگروه باشد.

 

خاندوزی ادامه داد: اردیبهشت ماه سال آینده پیشنهادات سیاسی ارایه شده در همایش نهم مالی اسلامی که در این کارگروه مورد بررسی قرار گرفته در سال اول برنامه هفتم مورد بررسی قرار می‌گیرد تا ایده‌های کارشناسی شده مورد اجرا قرار بگیرد و معتقدم کشور باید بیش تر از این ظرفیت نخبگانی انجمن مالی اسلامی استفاده کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار